Direct naar de inhoud

Stoppen met verhuren of je bedrijf sluiten

Hosts

Advertenties gaan direct op pauze, met 90 dagen bedenktijd.

Zodra je dit aanvraagt worden al je advertenties direct gepauzeerd, zodat er in ieder geval geen nieuwe boekingen meer bij komen. Heb je nog openstaande boekingen of facturen, dan kun je pas daarna definitief stoppen.

Zodra dat wel kan verliest je team, als je dat hebt, de toegang, en krijg je 90 dagen de tijd om je account weer te heropenen zonder opnieuw te hoeven beginnen. Doe je dat niet, dan wordt de sluiting definitief. Je advertenties worden bij heropenen niet automatisch weer online gezet: dat doe je zelf, zodat je eerst je prijzen en beschikbaarheid kunt nalopen.

Je huurdersaccount blijft in alle gevallen gewoon bestaan. Wil je dat ook opzeggen, zie Je account sluiten.

Meer over account, privacy en veiligheid

Hielp dit niet? Neem contact op.